Book now!

Stay among our athletes

Papendal logo diapositief

The Christmas Factory

Een persoonlijk kerstpakket voor iedereen.

Wist je dat het kerstpakket zijn oorsprong vindt aan het begin van de 19e eeuw? In deze tijd was het voor vele boeren niet meer dan normaal om mensen die langs de deur kwamen om hen een fijne kerst te wensen eten en drinken aan te bieden. Deze goedgeefse boeren beschikten vaak over inwonend personeel. Tweede Kerstdag kregen zij niet alleen vrij om met hun gezin kerst te vieren, ook ontvingen zij een mand vol lekkers ter waardering van de inzet die zij dat jaar hadden geleverd. Extra feestelijke dagen dus!

De traditie leeft vandaag de dag nog steeds voort. Iedereen kijkt met veel plezier uit naar het moment dat zij het kerstcadeau in ontvangst mogen nemen. Maar wat is er nu fijner dan een eigen pakket samen te stellen? Het is de meest persoonlijke en unieke vorm van waardering en valt hierdoor altijd in de smaak.

The Christmas Factory is een initiatief van Papendal waarbij iedereen een kerstpakket naar keuze kan samenstellen. Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw medewerkers muntjes die in de kerstfabriek ingewisseld kunnen worden tegen producten. Het kerstpakkettenparadijs biedt shoppers een ruime keus aan uiteenlopende artikelen. Uiteraard vind je naast talrijke food producten, ook non-food items als cosmetica en natuurlijk ontbreken ook de kerstartikelen niet. Er is voor iedereen wat wils.

Wil je een bezoek aan The Christmas Factory combineren met een bijeenkomst, een heerlijke borrel of diner? Geen probleem! Wij hebben speciale arrangementen voor je samengesteld. En maak je geen zorgen over eventueel afwezige collega’s: wij zorgen dat er een pakket naar wens voor hen klaarstaat.

Hieronder enkele mogelijkheden. Liever iets op maat? Laat het ons weten.

Specials

2-uur borrelen € 39,95 p.p.

Incl. kerstpakket t.w.v. € 25

Specials

3-gangendiner € 69,50 p.p.

Incl. kerstpakket t.w.v. € 30

Specials

4 uur vergaderen € 65 p.p.

Incl. kerstpakket t.w.v. € 30

Specials

8 uur vergaderen € 84,50 p.p.

Incl. kerstpakket t.w.v. € 35

Een clinic in de winter? Ja, natuurlijk!
Een winterse clinic is niet alleen een ontzettende leuke toevoeging tijdens de Christmas Factory, je kunt ook tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal een clinic boeken voor jou en je deelnemers. Even de frisse lucht in en nieuwe energie opdoen. Denk bijvoorbeeld aan Siberische Husky rennen, Curling of Biathlon en valt het eerste sneeuwvlokje dan kun je denken aan clinics als langlaufen en de Olympische wintergames. Nieuwsgierig geworden naar winters Papendal? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Meer informatie of inschrijven voor The Christmas Factory? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier The Christmas Factory
Bezig met versturen
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.